Dampo kids
Dampo kids

Hoest

Hoest

De luchtwegen zijn belangrijke organen in je lichaam. Gezonde luchtwegen zorgen ervoor dat je goed kan ademhalen. De keel, slijmvliezen en luchtwegen hebben daarmee een zware taak. Hoesten is een natuurlijke manier van het lichaam om de slijmvliezen schoon te maken. Dit kan echter vervelend zijn voor je kind en irritatie geven. Het kan dan wenselijk zijn de slijmvliezen en keel te verzachten en de luchtwegen te verlichten. Daarom Dampo.

Bekijk producten
Dampo Kids Alle hoest +Vrije luchtwegen suikervrij

Dampo Kids Alle hoest +Vrije luchtwegen suikervrij

Bekijk product

Inhalatie

Inhalatie

Door te ademen nemen we zuurstof op uit de lucht. Deze zuurstof is een eerste levensbehoefte en zorgt voor de broodnodige energie die kinderen nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen, te leren en lekker samen met vriendjes buiten te kunnen spelen. 

 De jonge keel en luchtwegen van je kind hebben een zware taak. Elke minuut ademen kinderen namelijk gemiddeld 20-30 keer in en uit via de luchtwegen. Dat houdt in dat er per jaar meer dan een miljoen liter lucht door de luchtwegen gaat. In sommige gevallen wil je je kind graag helpen vrijer te ademen, bijvoorbeeld gedurende de nacht of in de herfst- en wintermaanden.

Vrij kunnen ademen is belangrijk, met name ’s nachts. Lekker slapen en goed uitrusten is immers juist zo van belang. Voor kinderen én ouders. Gelukkig kun je wat doen. Dampo heeft verschillende producten voor kinderen waardoor ze vrijer kunnen ademen en die je met een gerust hart kunt gebruiken. Nieuw is de Dampo inhalatiepleister in diervorm, speciaal voor tijdens de nacht. Hierdoor slaapt niet alleen je kind, maar het hele gezin lekker. Daarom Dampo.

Bekijk producten

Lees ook